bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,950.13 4.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,082.04 3.83%
bnb
BNB (BNB) $ 553.86 5.29%
solana
Solana (SOL) $ 140.32 7.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503731 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459704 4.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151061 2.34%

Cash App’in 8 Milyon Kullanıcısının Hesap Numarasını Sızdırıldı

Cash Appin 8 Milyon Kullanicisinin Hesap Numarasini Sizdirildi

Kripto para sektöründe yer alan şirketlerin en büyük sorunlarından birisi de şüphesiz güvenlik oluyor. Her ne kadar tüm sektörler için güvenlik birinci sırada olsa da, söz konusu kripto olduğunda her şeyin üzerinden bir kez daha gitmek gerekiyor. Son olarak kripto ödeme şirketi Cash App ise eski bir çalışanının kurbanı oldu.

Cash App'in 8 Milyon Kullanıcısının Hesap Numarasını Sızdırıldı

Cash App’in 8 Milyon Kullanıcısının Hesap Numarasını Çalındı

Eskiden Square olarak bilinen Block, Pazartesi günü düzenleyice sunduğu raporunda, eski bir çalışanın şirketten ayrıldıktan sonra Aralık ayında müşteri adlarını ve aracı kurum hesap numaralarını içeren Cash App Investing raporlarını indirdiğini söyledi.

Haber üzerinde şirketin hisse senedi fiyatı Çarşamba sabahı yüzde 7 kadar düşerek 125.5 dolara kadar geriledi.

İhlalin “yakın zamanda tespit edildiği” söyleyen blok, dosyalamaya göre neredeyse dört ay boyunca tespit edilemediğini belirtti. Block’un en son üç aylık raporuna göre, uygulamanın Aralık ayı itibariyle ABD ve Avrupa’da aylık 44 milyon müşterisi vardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala