bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Cash App, Yeni Bitcoin (BTC) Hediye Özelliğini Duyurdu

cash app yeni bitcoin btc hediye ozelligini duyurdu

Block’un (Square) alt ödeme şirketi Cash App, kullanıcıların birbirlerine Bitcoin (BTC) olarak hediye gönderebildiği yeni bir özelliğini duyurdu. Twitter üzerinden duyurulan özellik ile birlikte kullanıcılar, Cash App ile artık 1 dolarlık hisse veya Bitcoin (BTC) gönderebilecek.

Şirket yaptığı paylaşımda, “Nakit göndermek kadar kolay ve hediye etmek için hisse senedi veya Bitcoin sahibi olmanıza gerek yok” dedi.

cashapp bitcoin taproot destegini ekledi

Cash App ile Bitcoin (BTC) Hediye Gönderme

Block, Cash App’in kripto ödeme sistemleri konusunda gelişmesi üzerine yeni adımla atıyor. Birçok rakip şirket tarafından bir süredir kullanılan bu kripto hediye özelliği ile birlikte Cash App, daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaşmayı hedefliyor.

Diğer taraftan kısa bir süre önce siz okurlarımızla RobinHood’un da kripto hediye özelliği üzerine çalıştığını paylaşmıştık. Şirketler bu tür özellikleri yayılma etkisininin gücünden dolayı oldukça tercih ediyor. Öyle ki bu özellik ile platforma üye olmayan kullanıcılar da platforma çekilmiş olunuyor.

Son olarak Cash App’in Apple, Microsoft, Amazon, Facebook ve Tesla olmak üzere binlerce hisse senedini desteklediğini hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala