bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Cash App, Maaş Çeklerini BTC’ye Çevirmeyi Sağlayan Özelliğini Duyurdu

Cash App Maaş Çeklerini BTCye Çevirmeyi Sağlayan Özelliğini Duyurdu

Kripto odaklı şirketler tüm hızıyla yeni özellikler getirmeye devam ediyorlar. Son olarak ABD merkezli Cash App, Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 etkinliğinde 3 yeni özelliğini kullanıcılarıyla paylaştı. Bunlardan en dikkat çekeni ise şüphesiz kullanıcıların maaş çeklerini Bitcoin’e otomatik olarak çeviren yeni ürün oldu.

Cash Appin 8 Milyon Kullanicisinin Hesap Numarasini Sizdirildi

Cash App, Maaş Çeklerini BTC’ye Çevirme Özelliğini Tanıttı

Miami’de gerçekleştirilen Bitcoin 2022 etkinliğinde birçok şirket yer alırken, biribirinden yeni ürünler piyasaya sürülmeye devam ediyor. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere Cash App, kullanıcıların maaaşlarını BTC’ye çevirmeyi kolaylaştıran yeni özelliğinin yanı sıra 2 önemli özellik daha getirdi.

Şirket, Block’un sunduğu özelleştirilebilir bir banka kartı olan Cash Card ile yapılan işlemlerden yedek parayı Bitcoin veya hisse senetlerine yatırmayı mümkün kılan bir başka özelliği de duyurdu.

Bunun üzerine şirket, yakında kullanıcılarının Lightning Network üzerinden Bitcoin almasına izin vereceğini de açıkladı. Şirket, amiral gemisi kripto para biriminin bir ödeme aracı olarak benimsenmesini bu şekilde artırmayı umuyor. Ancak, yeni özelliğin muhtemelen eyaletin katı düzenleyici rejimiyle bağlantılı olan New York’ta kullanılamayacağını belirtmekte fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala