bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Cardenas Markets, 59 Mağazasına Kripto ATM’lerini Kuruyor

cardenas markets 59 magazasina k

Kripto para birimleri artık hemen hemen her sektörde benimsenmeye başladı. Artan bu ilgi ile beraber kripto ATM sayıları da artış göstermeye başlamış durumda. ABD’nin en büyük İspanyol market zincirlerinden biri olan Cardenas Markets, ABD’nin DCM ve kripto ATM’leri sağlayıcısı Coin Cloud ile ortaklık kurdu.

Cardenas Markets, Kripto ATM’leri için Coin Cloud El Sıkıştı

İspanyol market zincirlerinden biri olan Cardenas Markets, ABD’nin DCM ve kripto ATM’leri sağlayıcısı Coin Cloud ile  el sıkıştı. Söz konusu bu ortaklık ile birlikte, Cardenas Markets müşterileri, ağdaki tüm mağazalarda kripto ATM’leri ve Coin Cloud’dan DCM’ler aracılığıyla kripto para birimlerini nakit olarak alıp satabilecek.

cardenas markets 59 magazasina kripto atmlerini kuruyorfg

Toplamda Dogecoin, Shiba Inu, Bitcoin ve Ethereum gibi en popüler olanlar da dahil olmak üzere 40’tan fazla farklı kripto varlığına erişebilecek.

Son olarak Latinlerin kripto para birimleriyle ilişkileri arttıkça, Meksika, Paraguay veya Venezuela gibi daha fazla Orta ve Latin Amerika ülkesi kripto para birimlerini benimseyecek ve hatta onları ulusal para birimleriyle eşit düzeyde resmi bir ödeme aracı olarak tanıyacak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala