bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

Cardano’nun Stablecoini Djed’ten 35 Yeni Ortaklık

cardanonun stablecoini djedten 35 yeni ortaklik

COTI platformu, bir süredir Cardano için yeni bir stabilcoin üzerinde çalışıyordu. Cardano’nun ilk stablecoini Djed, yakında ana ağda piyasaya sürülecek. Cardano’nun stablecoini Djed tarafında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Cardano’nun Stablecoini Djed Tarafında Yeni Gelişmeler Yaşanıyor

Cardano’nun COTI ağı ile iş birliği içinde geliştirilen stablecoini Djed’in, ana ağ lansmanından önce 35 yeni ortaklık kurduğu paylaşıldı.

cardanonun stablecoini djedten 35 yeni ortaklik

Cardano Vasil hard forkunun lansmanı yaklaşırken, Djed stablecoin’i de ana ağda başlatılmaya hazırlanıyor.

Vasil hard fork‘unun Temmuz ayının son haftasında gerçekleşmesi bekleniyor. Djed ekibine göre Vasil hard fork, Djed’i ana ağda güvenli bir şekilde çalıştırmak için gereken ölçeklenebilirliği sağlayacak.

COTI ağına göre, Djed stablecoin’ini Cardano’nun tüm ağ işlem ücretlerini ödemek için kullanılan birincil para olarak hizmet eedecek.

19 Temmuz’da, Cardano’daki bir DeFi altyapı merkezi olan Astarter ve Djed arasında bir iş birliği yapıldı.

Geçtiğimiz ay bir MusicFi platformu Celestial City ile Djed arasında yeni iş birliği yapıldı. Anlaşmaya göre Celestial City kullanıcıları, platformda ödeme yapmak için ADA Pay’i kullanabilecek.

Aynı ay, kullanıcıların iki cüzdan içinde her türlü Cardano Native Assets ticaretini yapabileceği bir platform olan Trading Tent de Djed ile ortaklık kurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala