bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,216.94 0.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.62 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 553.84 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492861 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453546 2.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158258 5.79%

Cardano’nun Kilitli Toplam Değeri, Yeni Bir Zirveye Ulaştı

cardanonun kilitli toplam degeri yeni bir zirveye ulasti

DefiLlama tarafından elde edilen alınan verilere göre; Cardano ağında kilitlenen toplam değer bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 188,88 milyon dolar seviyelerine kadar ulaştı.

Cardano Ağı, Kilitlenen Toplam Değerde Önemli Bir Artış Gördü

DefiLlama verilerine göre TVL değerlemesine paylaştırılmış yönetişim tokenları da dahil edildiğinde Cardano’nun TVL’sinin önemli ölçüde daha yüksek görünüyor. Bunun dahil edilmesi ile beraber Cardano’nun TVL’si şu anda yaklaşık 271.02 milyon dolar seviyesinde seyrediyor.

cardanonun kilitli toplam degeri yeni bir zirveye ulasti

IOHK CEO’su ve Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson ise TVL’deki büyümenin daha yeni başladığını söylüyor. Charles Hoskinson konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Çoğu Cardano DApps’in boru hattından yararlanmak için Haziran ayında Vasil hard fork’un çıkmasını beklemesi de pek anlamadığı bir şey. Görünüşe göre henüz TVL’de hiçbir şey görmedik.

Ayrıca söz konusu yükseltme, Cardano topluluğunun önde gelen bir üyesi olan merhum Bulgar matematikçi Vasil Dabov’un adını taşıyor gibi görünüyor. Yükseltmenin bu Haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Son olarak haberin yazımı esnasında Cardano’nun (ADA) durumuna bir göz atalım. Cardano, CoinMarketCap’te 0.7995 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala