bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Cardano’nun Kilitli Toplam Değeri 300 Milyon Doları Aştı

cardanonun kilitli toplam degeri 300 milyon dolari asti 3

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak popüler Blockchain ağlarından birisi olan Cardano’nun kilitli toplam değeri yeni bir zirveye ulaştı.

Cardano’nun Kilitli Toplam Değerinde Artış Yaşanıyor

Kripto para odaklı analitik firması DeFiLama tarafından sağlanan verilere göre, Cardano protokolünde kilitli toplam değer (TVL) şimdi 300 milyon doları aştı. Topluluk odaklı çok havuzlu merkezi olmayan bir borsa olan Minswap, belirtilen toplamın yüzde 63,07’sini oluşturuyor. Ayrıca bugüne kadar en çok beklenen proje olan MiniSwap, şu anda en büyük TVL’ye sahip Cardano ekosistemindeki en büyük DEX olarak dikkat çekiyor.

cardanonun kilitli toplam degeri 300 milyon dolari asti 2
Kaynak: DeFiLama

Cardano’nun büyümesi durgun görünse de, ekip şu anda ana ağda daha fazla uygulamanın başlatılmasını mümkün kılmak için blok zincirini ölçeklendirmeye odaklanmış durumda. 

Cardano kurucu ortağı geçtiğimiz günlerde, Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanan Vasil çatalının yakında piyasaya sürülmesinden sonra Cardano’ya büyük bir yeni uygulama dalgasının geleceğini söyledi.

Ayrıca belirtmek gerekirse dün kripto odaklı bir eğitim girişimi olan Platinum Crypto Academy tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, ekibi Cardano’nun DeFi protokolü Bashoswap ile uzun vadeli bir stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu.

Son olarak haberin yazımı esnasında Cardano’nun (ADA) durumuna bir göz atalım. Cardano, CoinMarketCap’te 0.9678 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala