bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Cardano’nun CEO’su: Cardano Katlanarak Büyüyor

Cardanonun CEOsu Cardano Katlanarak Büyüyor1

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, projeler de gelişimini sürdürüyor. Son dönemde birçok önemli Blockchain ağının önemli yükseltmeler yaptığına şahitlik ettik. Son olarak önemli bir güncellemeye daha hazırlanan Cardano ağı, Vasil Hard Fork’u ile ağ üzerinde oldukça önemli ve kritik güncellemelere gidiyor. Konu hakkında konuşan Cardano CEO’su Charles Hoskinson‘a göre ise Cardano katlanarak büyüyor.

Cardanonun CEOsu Cardano Katlanarak Büyüyor

Cardano’nun CEO’suna Göre Cardano NFT’ler Konusunda İddialı

Cardano’nun kurucu ve CEO’su Charles Hoskinson Cardano ekosistemine olan güveni ile sık sık gündeme gelen bir isim. Yakın zamanda gerçekleşmesi planan yükselme konusunda da oldukça iddialı ve rahat olduğunu belirten CEO, Cardano Vasil yükseltmesini “ölçeklenebilirlik tarafı ve ayrıca geliştirme deneyimi ile ilgili bir dizi iyileştirme” olarak nitelendirdi.

Güncelleme hakkında yorumlarda bulunan Hoskinson, şu detaylara da yer verdi:

“Performansı artırmanız gerekiyor, artan talebi karşılayabilmeniz gerekiyor. Cardano’daki işlem hacmine bakarsanız, şu anda katlanarak büyüyoruz. Böylece gerekirse, bu ekosistemi idare edebildiğimizden emin olmak için bazı yükseltmeler getirebilirsiniz”

Son olarak Hoskinson’a piyasaların son dönemdeki hareketleri sorulduğunda CEO şunları kaydetti:

“Ayı piyasaları aslında oldukça rahat. Şahsen şu anda yaklaşık altı ayı piyasasından geçtim ve her seferinde, büyük gelişmeler gördük. Akıllı sözleşme devrimi buradan geldi. DeFi devriminin çoğu buradan geldi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala