bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Cardano Yatırım Ürünleri, Alman Bankalarına Sunulacak

Cardano Yatirim Urunleri Alman Bankalarina Sunulacak

Cardano (ADA) son dönemde Vasil hard fork ile sık sık gündemde olmaya başladı. Popüler altcoin Cardano, güncelleme haberleriyle önemli bir ivme kazandı. Cardano cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Cardano ürünleri, artık Alman bankalarının müşterilerine sunulacak.

Cardano Yatırım Ürünleri, Alman Bankalarına Sunulacak

Cardano Ürünleri, Alman Bankalarındaki Müşterilere Sunulacak

Cardano yatırım ürünleri artık büyük Alman bankaları Comdirect ve Onvista’nın müşterilerine sunulacak.

Commerzbank AG’nin bir markası olan Comdirecti, Almanya’nın en büyük üçüncü bankası ve üç milyondan fazla müşterisi var. Almanya’da çevrimiçi aracılık, bankacılık ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra Almanya dışındaki 46 borsaya erişim sağlıyor. Ayrıca Onvista da, çevrimiçi bir broker ve Comdirect Bank AG’nin bir yan kuruluşu.

ETP biçimindeki Cardano yatırım ürünlerinin yanı sıra, bir ETP sağlayıcısı olan Valour, Polkadot, Solana, Avalanche, Cosmos ve Enjin kripto para ETP’lerinin yanı sıra Bitcoin ve Ethereum’dakileri de sunuyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson Cardano logosunun yer aldığı NASCAR aracını Twitter üzerinden paylaşmıştı. Cardano, Trent Barnes tarafından sürülen NASCAR arabasını süsledi.

Cardano’nun durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında ADA 0,542735 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala