bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,028.35 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,970.75 3.60%
bnb
BNB (BNB) $ 531.90 1.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.07 3.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49204 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442311 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146313 5.76%

Cardano ve Tron, eToro’nun Duyurusunun Ardından Düştü

cardano ve tron etoronun duyurusunun ardindan dustu

Kripto ticareti için de destek sunan bir sosyal ticaret platformu olan eToro, yaptığı bir açıklama ile ABD müşterileri için Cardano (ADA) ve TRON (TRX) kripto varlıklarını, gelişen düzenleyici çevredeki işle ilgili hususlar nedeniyle sınırlayacaklarını belirtti.

Söz konusu bu iki kripto varlık için stake desteğinin 31 Aralık 2021’de sona ereceğinden, ADA ve TRX için stake ödüllerinden ödüllerinden yararlanamayacak fakat bu ödüller 15 Ocak 2022’de ödenecek. Ayrıca eToro‘nun duyurusuna göre; sınırlamalar sadece yeni pozisyonlar için geçerli olduğundan, kullanıcılar iki kripto para birimi için mevcut pozisyonları güvenli bir şekilde tutabilecekler.

eToro’nun Açıklamasının Ardından Cardona ve Tron Düştü

Sosyal ticaret platformu olan eToro, Cardano  ve Tron ile ilgili yaptığı açıklamada; kullanıcıların ADA veya TRX’lerini istedikleri zaman dolar karşılığında satabilecekleri söyledi. eToro’nun, kullanıcıların bu iki varlığı eToro kripto cüzdanlarına taşımasını mümkün kılmak için bir yol üzerinde çalıştığı belirtildi.

cardano ve tron etoronun duyurusunun ardindan dustu

Yapılan bu duyurunun ardından bir noktada ADA fiyatları yüzde 6’dan fazla düştü. TRX’te yüzde 2.4 oranında bir düşüş yaşadı. Ayrıca Cardano kurucusu Charles Hoskinson eToro‘nun kararı nedeniyle küresel kripto düzenlemelerde bir “açıklık sistem eksikliği” olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala