bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Cardano Vasil Hard Fork Yükseltmesi Tarihi Açıklandı

cardano vasil hard fork yukseltmesi tarihi aciklandi

Cardano topluluğunun uzun bir süredir beklediği Cardano Vasil hard fork yükseltmesi için beklenen tarih verildi. Cardano Vasil hard fork yükseltmesi 22 Eylül 2022’de gerçekleşecek.

Cardano Vasil Hard Fork İçin Geri Sayım Başladı

Cardano Blockchain ağı için uzun zamandır beklenen Vasil hard fork’unun akıbeti merak ediliyordu. Son dönemlerde yükseltmede bazı sıkıntılar yaşandığı için yükseltmenin ertelenebileceği ve hatta Cardano Blockchain’in kurucusu olan Charles Hoskinson’un şirketten ayrılacağı iddia edilmişti. Sonunda beklenen açıklama geldi ve Vasil hard fork yükseltmesinin 22 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.

cardano vasil hard fork yukseltmesi tarihi aciklandi 2

Cardano topluluğu tarafından uzun süredir beklenen Vasil hard fork’u, artan ağ kapasitesi ve daha düşük maliyetli işlemleri beraberinde getirecek olan bugüne kadarki en büyük Cardano yükseltmesi olacak. Yükseltme, geliştiricilerin daha güçlü ve verimli Blockchain tabanlı uygulamalar oluşturmasını sağlamak için Plutus’a geliştirmeler de getirecek. Son olarak Cardano’nun uzun bir süredir beklenen bu büyük güncellemesi Cardano topluluğu için özel bir yükseltmeydi. Cardano’nun Vasil hard fork’u adını Cardano topluluğunun önde gelen isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl 67 yaşında hayatını kaybeden Bulgar matematikçi VasilDabov’dan alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala