bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

Cardano Kurucusu Hoskinson: NFT Pazar Yerlerini Araştırıyoruz

cardano kurucusu hoskinson nft pazar yerlerini arastiriyoruz

Cardano (ADA) Kurucusu Charles Hoskinson’a göre, NFT pazar yerleri Cardano’ya gelebilir. Hoskinson, ekibinin önde gelen NFT pazar yerleri ile görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi. 

Hoskinson, sıradaki Alonzo güncellemesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirken, diğer yandan Cardano’nun böyle bir sisteme geçişiyle ilgili olarak birkaç NFT pazar yeri ile görüşmeler sağladığını belirtti. Ekibinin NFT’leri araştırdığını söyleyen Hoskinson, NFT pazar yerlerinin “çok büyük bir olay” haline geldiğinin altını çizdi. 

Bu platformların büyük bir çoğunluğu Ethereum blokzinciri üzerinde çalışıyor. Ancak Hoskinson, gelecekte bu tür platformların Cardano’ya geçmek isteyeceklerine inanıyor. Hoskinson, görmeye başlamak üzere ilk 10 pazar yerinden bazılarıyla iletişime geçtiğini söylüyor:

“Bu protokolleri oluşturmak çok kolay; bunlarla ortak olmak çok kolay; sadece NFT’lerde, ilk 10 pazar yerinden birkaçı ile iletişime geçtik ve onları Cardano’ya aktaracak görüşmelere çoktan başladık. Çünkü neden olmasın? Kolay bir görüşme ve mühendislik kaynakları.”

Bununla birlikte Hoskinson, bu tür platformların sorunsuz bir şekilde çalışması için kapasitesini artırmaya çalıştıklarını ve bunun ayrıca tüm diğer protokoller için de geçerli olacağını da ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala