bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,720.07 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 3.62%
bnb
BNB (BNB) $ 557.17 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 142.04 6.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505921 5.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479428 10.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155805 8.50%

Cardano Kurucusu, Bitcoin Ordinals’ı Destekliyor

cardano kurucusu bitcoin ordinallerini destekliyorvdfv

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin Ordinals’ın Cardona’ya geçmesi gerektiğini düşünüyor. Kısa süre önce YouTube’da bir soru-cevap etkinliğine katılan Hoskinson, Bitcoin blokzincirinde son dönemlerde önemli bir hareket yakalayan Bitcoin Ordinals hakkında düşüncelerini paylaştı.

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson’dan Bitcoin Ordinals’a Destek

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin Ordinals’ın Cardano’ya geçmesi gerektiğini düşünüyor. Bunun sebebi ise Cardano’nun altyapısı ve özellikleri yer alıyor.

cardano kurucusu bitcoin ordinalsi destekliyorr

Hoskinson, ağın üstün altyapısına ve yeteneklerine vurgu yaparak, Cardano ekosisteminin Bitcoin Ordinals için daha uygun bir yuva olacağına inandığını ifade etti. Cardano’nun sağlam ekosisteminin, Bitcoin Ordinals’a ev sahipliği yapmak için aslında zorlayıcı olduğunu da kabul etti.

Cardano kurucusu, aynı zamanda gelişmiş teknolojik altyapısı ve ölçeklenebilirliğe odaklanmasıyla Cardano’nun, Bitcoin Ordinals’ın genişletilmiş veri gereksinimlerini karşılamak için daha kapsamlı bir çözüm sunduğunu belirtti.

Son zamanlarda kripto para piyasasında gündem yer alan Bitcoin Ordinals metinleri, kısa süre önce 10 milyonu aştığını da söyleyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala