bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Cardano Kendi DeFi Hub’ını Kuruyor

cardano defi hub olusturuyor

EMURGO’nun geliştiricileri tarafından desteklenen Astarter merkeziyetsiz finans (DeFi) Hub’ı, Cardano’nun bünyesine katılacak. Astarter ekibi tarafından Twitter üzerinden yapılan resmi duyuruya göre, Cardano akıllı sözleşmelerini kullanmaya hazır 140’tan fazla erken aşamadaki şirketin gereksinimlerini karşılamak için DeFi Hub kurulacak.

Bu yeni modül listesi, Cardano’da öncü bir merkeziyetsiz kripto para birimi borsası olan ADEX’i içeriyor.

Ağ bünyesine katıldıktan sonra, Cardano odaklı erken aşamadaki ekipler adına bağış toplama sürecini hızlandırmak için Launchpad piyasaya sürülecek. 

Ek olarak ekosistemindeki geliştirici deneyimini yükseltmek için bir Tech Service çözümleri kiti tasarlanmış durumda.

defi saldirilar artiyor

Cardano’nun CEO’su Hub İçin Taklitçiler Konusunda Uyardı

Cardano akıllı sözleşmelerinin benimsenmesi hız arttıkça, giderek daha fazla taklitçi, yatırımcı, geliştirici ve Cardano meraklılarını kandırmaya çalışıyor.

IOG’nin CEO’su ve kurucusu Charles Hoskinson, Instagram ve LinkedIn’de sayfası olmadığını bir kez daha yineleyerek tehlikelere karşı uyarıda bulundu.

Son zamanlarda kripto para popülerleştikçe daha fazla kişi dolandırılıyor. Öyle ki 2021 yılında yaşanan hack olaylarının yüzde 76’sını DeFi odaklı platformlarda yaşanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala