bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,781.89 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,259.76 3.07%
bnb
BNB (BNB) $ 608.88 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 158.28 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549069 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506303 0.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 2.80%

Cardano Aktif Adres Sayılarındaki Artış Dikkat Çekiyor

Cardano Aktif Adres Sayilarindaki Artis Dikkat Cekiyor

Blockchain ağları arasında son dönemde adından sık sık söz ettirmeyi başaran Cardano, aktif adres sayısı söz konusu olunca da performansını sürdürüyor. Öyle ki bir süredir aktif adres sayılarında ciddi bir ivme yakalayan ağ, 1.2 milyon adrese ulaştıktan sonra yüzde 90‘ı aşan önemli bir günlük adres etkinliği artışı gösterdi.

Cardano Aktif Adres Sayilarindaki Artis Dikkat Cekiyor 2

Cardano Aktif Adres Sayılarındaki Artış Sürüyor

Cardano Blockchain ağı önemli bir yol kat etti. Özellikle Vasil hard fork sonrası ekosisteminde önemli bir gelişim kaydeden Cardano, aktif adres sayılarındaki dikkat çekici artış ile birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. Ağın aktif kullanıcı sayısının kısa bir süre önce 1.2 milyon adrese ulaşması ile birlikte bu artış yüzde 90’ın üzerine çıktı.

Diğer taraftan ADA‘nın fiyatı durgunluğunu korurken, temel büyümesi beklentileri karşılıyor. Ağdaki sahiplerin faaliyetleri, çoğu zaman varlıkların fiyat performansıyla doğrudan ilişkili olduğu için bu artış yatırımcıların da yüzünü güldürmüş durumda.

Cardano, kripto para piyasasının iç karartıcı durumuna rağmen son yedi gün içinde yüzde 2.8’den fazla değer kazandı. Ağdaki temel ölçütlerin büyümesi, olumlu fiyat performansının arkasındaki ana neden olabilirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala