bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,652.32 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.17 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 616.25 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530091 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4733 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152227 0.93%

Cardano Ağında Günde Yaklaşık 75.000 İşlem Gerçekleşiyor

cardano aginda gunde yaklasik 75 000 islem gerceklesiyorasd

Kripto para birimleri piyasasının toparlanması ile beraber hareketlendi. Özellikle altcoin‘lerde de toplarlanma söz konusu. Çıkan haberlere göre; Cardano ağı şu anda günde yaklaşık 75.000 işlem gerçekleştiriyor. Ancak işlem etkinliği göstermesine rağmen, Cardano henüz tam kapasitede çalışmıyor.

Cardano Ağındaki İşlem Sayısında Artış Bekleniyor

Cardano, ağdaki işlem sayısı, kullanıcılar arasındaki düzenli işlemleri ve çeşitli platformlardaki ticaret işlemlerini temsil ediyor. Cardano’yu Ethereum ile karşılaştırırsak, DeFi platformlarının ve uygulamalarının oluşturulmasından ve benimsenmesinden sonra ağın etkinliğinin arttığını görebiliriz.

cardano aginda gunde yaklasik 75 000 islem gerceklesiyorad

Cardano ağında yaklaşam çeşitli çözümlerle beraber ağın işlem sayısının daha da artması bekleniyor. Stablecoinler ve merkeziyetsiz borç vermeler işlem artışının ana kaynağı olacak.

Cardano yatırımcılarının ve geliştiricilerinin çoğu, artan benimseme oranıyla birlikte, Blockchain TPS limiti mevcut değerlerin çok üzerinde olan işlem aktivitesinde beklenmedik bir artışı karşılamaya hazır olduğundan ağ kapasitesinde bir artış göreceğimize inanıyor.

Son olarak Cardano’nun (ADA) güncel durumuna bir göz atalım. Cardano’nun (ADA) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,539314 dolardan işlem görüyor.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala