bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Can Bonomo, NFT Koleksiyonunun Detaylarını Paylaştı!

can bonomo nft koleksiyonunun detaylarini paylasti 3

Geçtiğimiz haftalarda Ünlü şarkıcı Can Bonomo Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile NFT’ler dünyasına gireceğini açıklamıştı. Bonomo, yaptığı açıklamada; yakında NFT koleksiyonunu OpenSea’de satışa sunacağını söylemişti. Bu kez Ünlü şarkıcı NFT çizimlerini detaylarını açıkladı.

can bonomo nft koleksiyonunun detaylarini paylasti

Can Bonomo, NFT’lerini Pazar Günü Açık Artırmaya Çıkarıyor

Can Bonomo, Anakronizm temalı NFT koleksiyonunun bir kısmını paylaşarak; “Yakında…” ifadesini kullanarak hayranlarını ve NFT severlerini heyecanlandırmıştı. Bonomo’dan yeni bir duyuru ise gecikmedi. NFT dünyasına adım atan Can Bonomo 14 eserden oluşacak ilk NFT koleksiyonunu, 12 Aralık’ta açık artırma ile OpenSea NFT platformu üzerinden satışa çıkıyor.

Popüler şarkıcı daha önce de NFT duyurusunu sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Can Bonomo Twitter hesabından şu şekilde bir açıklama yaptı:

Son olarak, yanlışlıkla TT oluşumu müsadenizle şöyle değerlendirmek istiyorum: “Dağ” isimli teklimiz çıktı. Eşimi ve oğlumu çok seviyorum. Cumartesi İzmir Arena’dayız ve Pazar günü opensea adresinde NFT auction’ımız var. teşekkürler.

Bu açıklama ile 2022’de başka NFT projelerinin de olacağının sinyalini verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala