bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Cameron Winklevoss, Barry Silbert’e Açık Mektup Yazdı

cameron winklevoss barry silberte acik mektup yazdi

Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortaklarından birisi olan Cameron Winklevoss, Barry Sibert’e açık bir mektup yazdı. Her iki taraf da finansal zorluklarla karşı karşıya ve Gemini geçen hafta Kazanma programında kilitlenen para nedeniyle dava edilmişti.

Cameron Winklevoss Twitter Hesabından Paylaşım Yaptı

Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Genesis’in sahibi olan Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert’e yazdığı açık mektupta, 2 Ocak’ta “Genesis’in para çekme işlemlerini durdurmasının üzerinden 47 gün geçti” ifadesini kullandı. Winklevoss, Digital Currency Group’un iş uygulamalarına ilişkin açık sözlü bir değerlendirme yapmayı sürdürdü.

Winklevoss’un Twitter’da yayımladığı mektuba göre Genesis, Gemini’ye Gemini Kazanma programının bir parçası olarak ödünç verdiği fonlar için Gemini’ye 900 milyon dolarlık borcu bulunuyor. Winklevoss, “Geçtiğimiz altı hafta boyunca, borcunuz olan 900 milyon doları geri ödemeniz için uzlaşmaya dayalı bir karara varmak amacıyla sizinle iyi niyetle ve işbirlikçi bir şekilde iletişim kurmak için elimizden gelen her şeyi yaptık” ifadesini kullandı. Cameron Winklevoss ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Sizden ne zaman somut bir taahhüt istesek, avukatların yatırım bankacılarının ve sürecin arkasına saklanıyorsunuz.

Winklevoss, Digital Currency Group’un Genesis’e geri ödemediği borcu olduğunu iddia etti ve bu da Genesis’in Gemini’ye ödeme yapamamasına yol açtı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala