bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,388.25 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.38 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 601.56 1.38%
solana
Solana (SOL) $ 150.50 4.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535933 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481624 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15423 4.17%

California DMV, Araç Yönetim Sistemini Tezos Aracılığıyla Dijitalleştiriyor 

california dmv arac yonetim sistemini tezos araciligiyla dijitallestiriyorSDFVSV

Kripto para sektörü hemen hemen birçok farklı alana uzanmış durumda. Çıkan haberlere göre; California Motorlu Taşıtlar Departmanı (DMV), özel bir Tezos blok zinciri aracılığıyla tapuların dijitalleştirilmesini ve tapu transferlerini test ediyor.

California DMV, Araç Yönetim Sistemini Tezos ile Dijitalleştiriyor 

California DMV’nin baş dijital sorumlusu Ajay Gupta, ajansın mevcut sistemlerini modernize etmek ve araç tapu transferlerine daha fazla şeffaflık getirmek istediğini vurguladı.

california dmv arac yonetim sistemini tezos araciligiyla dijitallestiriyorER

California DMV’nin baş dijital sorumlusu Ajay Gupta ajansın önümüzdeki üç ay içinde gölge defteri tasfiye etmek istediğini söyledi.

Bunu takiben, DMV’nin bu tür işlemleri denetlemek için bir aracı olarak hareket etmesiyle, NFT araba başlıklarını tutmak ve aktarmak için dijital cüzdanlar gibi uygulamaları piyasaya sürmeyi planlıyor.

Oxhead Alpha’nın başkanı Andrew Smith, California DMV’nin blockchain girişiminin modernizasyonu ile ilgili olarak, ajans için çok çeşitli kullanım durumlarına hizmet edeceğini belirtti.

Bununla birlikte, blockchain tabanlı kayıt tutmanın kullanılmasıyla ve teknolojiyi potansiyel olarak benimseyen diğer DMV’lerle birlikte, Smith, araçların gerçek geçmişini dijital olarak izlemenin çok daha kolay olacağını öne sürdü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala