bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,192.73 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.90 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 600.56 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 153.88 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548908 2.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507694 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157628 2.27%

Bybit Türkiye’deki İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi

Bybit Turkiyedeki Ilk Bulusmasini Gerceklestirdi

Kripto para sektöründe oldukça önemli bir konuma sahip olan Türkiye, hem rekabetin hem de etkinliklerin bol olduğu devasa bir pazara sahip. Bu pazar büyüklüğü ve beraberinde getirdiği fırsatlar borsaların da dikkatinden kaçmıyor. Son olarak Türkiye’de faaliyet gösteren kripto para borsalarından Bybit ise Türkiye’deki ilk etkinliği gerçekleştirdi.

Bybit Türkiye'deki İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi

Bybit CEO’su Türkiye’de Gerçekleştirilen İlk Etkinlikte Konuştu

22 Eylül 2022’de Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirilen ve Bybit Global’den de yetkililerin yer aldığı toplantı, markanın Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk etkinlik olma özelliğine sahip. Bybit Meet Up İstanbul’da, sektör önderleri, influencer’lar, kripto sektör yayıncılığı yapan basın mensupları ve marka yöneticileri bir araya geldi.

Bybit Meet Up İstanbul açılışında bir video mesaj ile seslenen Bybit Kurucu Ortağı ve Ceo’su Ben Zhou, Türkiye’nin dünya kripto ekosistemine uyum açısından dünya çapında önde gelen ülkelerden biri olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra Bybit için Türkiye’nin teşkil ettiği önemi vurgulayan Zhou, Türkiye’de kısa sürede yakalanan başarılı çıkışın taraflarına teşekkür etti. Bybit’in sunduğu hizmetleri de paylaşan Zhou, birlikte büyümek için önerilere önem verdiklerini de toplantı katılımcılarına mesajında aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala