bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

Bybit NFT Pazarı Kullanıma Açıldı

bybit nft pazar kullanima acildi

NFT dünyasında işler kızışırken, kripto para borsaları da bu alanda boy göstermek istiyor. Son olarak, Bybit de kendi NFT pazar yeri ile oyuna giriş yaptı. Bybit NFT Pazarı kullanıma açıldı. Yeni NFT Pazarı, dijital sahipliği kolaylaştırmayı ve blok zinciri oyunları ile metaverse’ün gelişimini desteklemeyi amaçlayan NFT platformu olarak faaliyet gösterecek.

Bybit NFT Pazarı Oyuna Girdi

Sanatçıları, içerik üreticilerini ve koleksiyonlerleri bir araya getiren Bybit NFT Pazarı’nda kullanıcıların kişisel cüzdan adreslerini platforma bağlamalarına gerek kalmıyor. Bu da önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Bunun yerine kullanıcılar, Bybit Spot hesaplarını kullanarak Ethereum ERC-721 token standardında NFT alıp satabilecek ve NFT alım-satım işlemlerini yapabilecekler. Bu sayede tüm bilgi ve beceri seviyesinden koleksiyonerlere, dijital sahipliğe açılan yeni bir kapı aralanacak.

Bybit NFT Pazarı’nda kullanıcılar, çoklu zincir işlemleri de yapabilecek. Bu sayede NFT, GameFi ve metaverse pazar yerlerine daha kolay katılabilecek. Bybit’in güvenilir altyapısı ile NFT koleksiyonerleri, sevdikleri NFT’lerin gerçekliğini ve gözetim zincirini doğrulayabilecek. Böylece NFT’nin aslını ve değerini doğrulamak kullanıcılar için çok daha kolay olacak.

Lansmana Özel 3 Genesis Moga Gizemli Kutu Ödülü

Bybit, NFT platformunun lansmanına özel bir de hediye hazırladı.

tkinlik dönemi boyunca Bybit Spot piyasasında herhangi bir miktarda ilk kez alım-satım yapan 3 kullanıcı, mevcut değeri 800 dolar olan Genesis Moga Gizemli Kutu ödülünü kazanma şansı yakalayacak.

Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden etkinliğe kaydolmaları gerekiyor.

Monster Galaxy’nin partnerleri arasında Animoca Brands gibi önemli isimler yer alıyor. NFT ve “Galaxy Gem” (GGM) token tabanlı bir oyna-kazan modeli sunan Monster Galaxy gizemli NFT kutuları, Bybit NFT Pazarı’nın başarılı lansmanını kutlamak için Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına lansman sırasında satışa sunuldu.

Bybit, lansman sırasında 30 dolardan satışa sunulan, 0,47 saniye içinde tükenen ve değeri şu an 800 dolar olan Genesis Moga Gizemli Kutularından 3 tanesini yalnızca 3 şanslı kullanıcısına özel bir etkinlik düzenleyerek hediye ediyor.

Etkinlik, 24 Ocak Pazartesi günü saat 19.00 itibarıyla başladı ve 4 Şubat Cuma günü saat 18.59’a kadar sürecek.

Özel NFT Koleksiyonları da Geliyor

NFT’lere olan ilgiyi topluluğa yaymak ve kullanıcıları teşvik etmek için Bybit, NFT sahnesine ilk çıkışını yaparken Monster Galaxy, ONBD ve REALY’den özel NFT’lerin baş solist olduğu kampanyalar başlatıyor.

NFT projelerini keşfetmeye, projelendirmeye ve gerçekleştirmeye odaklanan, küratörlük yapan bir marka ve iş geliştirme merkezi olarak ONBD, kripto dünyasının içinden sanatçılarla ve aynı şekilde geleneksel sanatçılarla iş birliği yaparak onları metaverse’e çekiyor. ONBD’nin Bybit NFT pazarında sunulan ilk serisinde, dünya çapından dokuz sanatçının 100’den fazla NFT sanat eseri yer alıyor.

Aynı zamanda KOOOLA sanal şehri olarak da bilinen REALY Metaverse, kullanıcıların üç boyutlu, tamamen sürükleyici bir deneyimin içinde buluşup alım-satım yapabileceği ve oyunlar oynayabileceği bir sokak kültüründen ilham alan, hareketli ve eğlenceli bir metaverse olarak tanımlanabilir. Oyuncular, bu sanal dünyada avatarlarıyla gerçek hayattaki markalarla ve hayattan senaryolarla etkileşime girebilecek; örneğin gerçek hayattaki markalardan sanal kıyafetler alıp giyebilecekler.

Bybit NFT Pazarı Neler Sunuyor?

Monsters Galaxy, ONBD ve REALY ile yaptığı ortaklık dışında Bybit, gelecek vaat eden sanatçıların, herkes tarafından tanınan ünlülerin ve sporcuların yüksek değere sahip benzersiz NFT’lerini sergileyip platformda satışa sunacak. Bunların yanı sıra gizemli kutular da kullanıcıları bekliyor olacak. Sanatçılar ve içerik üreticiler, Bybit’in derin likiditesinden faydalanabilir ve sayıları 5 milyonu geçen Bybit kullanıcılarına ulaşabilir. Önümüzdeki haftalarda başka iş birlikleri de duyurulacak.

bybit nft pazar kullanima acildi 2

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou şunları söyledi:

“Bazıları NFT’lerin yatırım değeri taşıyıp taşımadığı konusunda şüpheci yaklaşsa da NFT’ler yalnızca bireylerin dijital sahiplikte bulunmalarını ve bunun önemini kavrayıp değerlendirmelerini mümkün kılmakla kalmıyor aynı zamanda sanatçıların ve içerik üreticilerinin, yaptıkları işler üzerinde söz sahibi olmalarını sağlıyor. Bybit kullanıcıları için kaliteli bir NFT platformu sağlıyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Kullanıcılarımız bu sayede yeni bir pazar yerinin ve metaverse olarak adlandırılan yeni bir dünyanın kuruluşuna şahitlik edip bu süreçte yer alabilecekler”

Monster Galaxy’nin kurucusu ve CEO’su James Cao ise şunları söyledi:

“Monster Galaxy serisi, mobil oyun alanında zengin bir mirasa ve köklü bir hayran kitlesine sahip. Amacımız, bu topluluğu geliştirmek ve büyütmek. Dolayısıyla da bu topluluğu blok zincirinin etkin olduğu Web 3.0 ekosistemine doğru yönlendiriyoruz, onların yolunu açıyoruz. Bybit NFT Pazarı’nda kriptoya yeni katılan kullanıcılar için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi oluşturmaya odaklanıyoruz. Sağlam altyapısı ve derin borsa likiditesi ile Bybit, çiçeği burnunda NFT koleksiyonumuzun drop’u için en uygun ortak. Takımlarıyla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

ONBD’nin kurucusu ve CEO’su Eva Ren ise şu şekilde konuştu:

“ONBD olarak, en iyi meziyete sahip koleksiyonerler ve kendini sanatına adamış sanatçılar ile güçlü bir Web 3.0 topluluğu kuruyor olmaktan dolayı gururluyuz. Bybit ve Bybit’in yeni dünya standartlarındaki NFT Pazarı ile çalışacak olmaktan, Bybit topluluğu ile bağlantı kuracak olmaktan ve uluslararası anlamda tanınan sanatçılarımızı yeni bir kitleyle buluşturacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız.”

Son olarak, REALY’nin kurucusu ve CEO’su George Yang açıklamasında, “REALY’nin hedefi, sokak kültürünü yansıtan metaverse’de en ön tarafta yer almaktır. Bu önemli amacımızı, derin likidite ve kesintisiz hizmet taahhüdü denildiğinde akla ilk gelen kripto para borsası Bybit ile gerçekleştirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bybit NFT Pazarı, sokak kültürünü yansıtan NFT’lerimizi tanıtmak için kesinlikle en iyi seçenek” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hazal Orta

Hazal, 1990 yılında, ailenin tek çocuğu olarak, İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Hayatının ilk 18 yılını İstanbul’da geçirdikten sonra üniversitede Turizm ve Otel İşletmeciliği okumak için Isparta’nın yolunu tuttu. Eğitim hayatı boyunca yalnızca stajlarda turizm sektörüyle ilgilendi. Üniversite eğitiminin ilk yıllarında Work&Travel programıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde üç aylık bir turizm deneyimi elde etti ve bu kariyerini, burada noktaladı. Eğitimi boyunca hiçbir gün bile turizmde bir kariyer hedeflemediği için okul biter bitmez kendine yeni bir çıkış aradı. Yazmaya ve yazılı basını takip etmeye olan ilgisiyle birlikte de kendini bilgisayar başında haber yazmaya çalışırken buldu. Editörlük kariyerine 2012 yılında, otomobil haberleri yazmaya çabalayarak başlayan Hazal, kariyerinin ilk yıllarında hem haberciliğin hem de dijital yayıncılığın dinamiklerini öğrenmeye başladı. SEO kelimesiyle tanışması da bu yıllara dayanıyor. Yaklaşık 6 yıl boyunca yerli ve yabancı basını yakından takip ederek en doğru bilgiyi, hızlı ve sade bir şekilde okurlarla buluşturmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi. 6 yıllık bu otomotiv haberleri geçmişinin ardından ise soluğu teknoloji basınında aldı. Teknoloji basınındaki kariyerine Yazı İşleri Müdürü olarak başlayan Hazal, içerik üretiminin yanında yönetimi konusunda da önemli deneyimler elde etti. Bu süreçte hem teknoloji hem de otomotiv basınındaki bazı dergilerde de Yazı İşleri Müdürü ve Editör olarak görev alarak, basılı yayınlara dair de tecrübeler edindi. Farklı ekiplerle ve farklı sektörlerde çalışmanın çok yönlülüğe önemli katkılar sağladığını düşünen Hazal, yeni dönemde ise uzun suredir heyecan duyduğu blockchain teknolojisine daha fazla ilgi göstermeye başladı ve kariyerine de, teknolojiyle olan dirsek temasını kesmeden, bu doğrultuda devam etmeye karar verdi. Teknolojinin kanatları altındaki blockchain, NFT ve kripto para terimlerine aşina olan Hazal’ın yolu da böylelikle Kriptomeda ile kesişmiş oldu. BTCHaber.com'da Yönetici Editör görevini üstlenen Hazal, yazmaya bu çatı altında devam ediyor. Boş zamanlarında farklı alanlarda okumalar yapan Hazal, iyi yazmanın çok okumaktan geçtiğine inanıyor. Bilgisayar başından kalktığında ise soluğu dijital içerik platformlarında alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala