bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,712.87 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,230.98 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 605.98 0.28%
solana
Solana (SOL) $ 157.10 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544412 1.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504168 2.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161369 0.05%

Bybit, Ayı Piyasasında Küçülmeye Gittiğini Açıkladı

bybit ayi piyasasinda kuculmeye gittigini acikladi

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, şirketleri olumsuz etkiliyor. Kripto para borsası Bybit, ayı piyasası derinleşirken küçülmeye gittiğini duyurdu.

Bybit Yeni İşten Çıkarmaları Duyurdu

Kripto para borsası Bybit, “derinleşen ayı piyasasının” doğrudan bir sonucu olarak yeni işten çıkarmaları açıkladı İşten çıkarmaları Singapur merkezli kripto para borsasının CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou, Twitter’dan yaptı. Zhou açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Planladığımız küçülme kapsamlı olacak. Etkilenen meslektaşlarımız için bu süreci olabildiğince sorunsuz hale getirmeye çalışacağız ve elimizden geldiğince her bireyin ihtiyaçlarını karşılayacağız.

bybit ayi piyasasinda kuculmeye gittigini acikladi 2

Bu yılın başlarında Terra Blockchain ekosisteminde yaşanan çöküşle birlikte hedge fon Three Arrows Capital, büyük kripto borsası FTX ve kardeş şirketi Alameda Research iflas talebinde bulundu. Bu sebeplerden ötürü pek çok kripto şirketi işten çıkarmaları açıklamaya başladı.

Bybit’in öncesinde son olarak kripto para borsası Kraken’de işten çıkarmalara gittiğini açıklamıştı. Kraken tarafından yapılan açıklamada, 30 Kasım’da 1.100 çalışanın veya iş gücünün yaklaşık yüzde 30’unun işten çıkartıldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala