bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

Busan, Kripto Para Borsası Kurmayı Planlıyor

busan kripto para borsasi kurmayi planliyorawdf

Güney Kore’nin en büyük ikinci şehri Busan son dönemde kripto para sektörü ile ilgili yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Çıkan haberlere göre; Busan, Güney Kore merkeziyetsiz bir kripto borsası kuracak. Yetkililer, platformun bu yıl faaliyete geçmesinin planlandığını ve kripto varlıklar aracılığıyla yerel kültürel içeriği destekleyeceğini söyledi.

Busan, Kripto Para Borsası için Harekete Geçiyor

Birçok ülke ve şehir kripto para birimleri ile yakından ilgileniyor. Son dönemde adını blockchain çalışmaları ile duydumuz Güney Kore’nin ikinci en büyük şehri Busan, bu kez kripto para borsası kuracağını açıkladı.

busan kripto para borsasi kurmayi planliyorafgdf

Busan Dijital Varlık Borsası Kuruluş Teşvik Komitesi tarafından belirtildiği üzere plan, yerel finans şirketlerini ve kripto varlık borsalarını koordine etmeyi ve borsa için temel teşkil eden bir işlem destek sistemi oluşturmayı içeriyor.

Busan Dijital Varlık Borsası Kuruluş Teşvik Komitesi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Busan Dijital Varlık Borsası, yatırımcıları yoğun bir şekilde korumak ve çeşitli şekillerde dijital yeniliğe öncülük etmek için mevcut yerel kripto varlık borsalarından farklı, merkezi olmayan bir adil değişim yapısına sahiptir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala