bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,574.84 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,206.27 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 608.13 2.07%
solana
Solana (SOL) $ 155.46 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545608 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508373 1.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160302 0.14%

Bu Seviyelere İnmezse Eğer Bitcoin’de Yükseliş Gelebilir!

Bitcoin yükselecek mi, Bitcoin hedefi ve Bitcoin tahmini ne olacak diye merak eden yatırımcılar için sevindiren haber geldi! Elif Tümen’in sunumuyla bu hafta bir haftada yüzde 20 yükselen Bitcoin’den bahsedeceğiz. Uzmanlar Bitcoin için eğer bir düşüş yaşamaz ise Bitcoin’in yolunun açık olduğunu söylüyor.

Bitcoin’de Yükseliş Gelebilir!

Bitcoin’i geçen hafta 18.140 dolarda bırakmıştık. Bu hafta elinde Bitcoin tutan hesap sayısı artmaya, balina hesaplar da alım yapmaya başlayınca yükseliş kaçınılmaz oldu. Korku ve Açgözlülük Endeksi‘nden de olumlu sinyal geldi. 9 ay aradan sonra 52 puana ulaşan endeks ‘korku’ bölgesinden çıktı ve ‘nötr’ bölgesine geldi.

Piyasalar geçtiğimiz hafta ABD’den gelen düşük enflasyon verisiyle rahatladı çünkü bunun FED’in agresifliğini azaltacağı öngörülüyor. Rahatlayan piyasalar da riskli varlıklara, özellikle de kriptolara yöneldi. Piyasa değeri eski günlerdeki gibi 1 trilyon dolar barajına dayandı. Bu olumlu haber akışı da Bitcoin’i besledikçe besledi ve fiyat 21.340’a kadar yükseldi.

Boğa sezonunun başladığını düşünebilirsiniz ama hayır, konuştuğumuz tüm uzmanlar bunun boğadan ziyade, olması gereken olduğunu söylüyorlar.

Hani FTX ve Luna krizleriyle fiyat aşağı gitmişti ya, onlar olmasaydı normal fiyatı ne olurdu, işte Bitcoin o fiyatı arıyor. Boğa için henüz erken.

Zaten haftanın ilerleyen günlerinde Bitcoin yatay seyre geçti çünkü küresel ekonomide bir resesyon korkusu güçlenmeye başladı.

Davos Zirvesi’ne katılan iş dünyası temsilcileri ve ekonomistler, resesyonu ‘son derece’ olası nitelendirirken, Çin’den gelen zayıf verilerde piyasalardaki risk iştahını baskıladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala