bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,731.08 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.63 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 550.79 5.92%
solana
Solana (SOL) $ 139.21 8.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501246 4.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455447 5.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150467 3.25%

Bu Hafta Kripto Dünyasında Yapılan Ortaklıklar

kripto ortakliklari

Kripto para dünyası son hız gelişmeye devam ediyor. Özellikle büyük şirketlerin Metaverse ve Blockchain çalışmaları oldukça artmış durumda. Durum böyle olunca da şirketler daha hızlı adım atmak adına yeni ortaklıklara başvuruyor. Biz de haftanın en önemli ortaklıklarını sizin için derledik.

microsoft palm nft studioya 27 milyon dolarlik yatirim yapti

Microsoft ve Qualcomm’dan Metaverse Ortaklığı

Metaverse ve NFT alanının kaçınılmaz cazibesine dev şirketler de kapılmış durumda. Öyle ki CES 2022‘de Qualcomm, Microsoft ile birlikte artırılmış gerçeklik için çip geliştireceklerini duyurdu.

Qualcomm CEO’su Cristiano Amon konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız, güven ve yeniliğe dayalı bir gelecek olan metaverse geleceğini geliştirmek için topluca çalışmak için başkalarına ilham vermek ve onları güçlendirmektir.”

defi protokolu aave mobil cuzdan duyurusu yapti

Aave ve FireBlocks Ortaklığı

En büyük merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinden birisi olan Aave, dünyanın ilk lisanslı DeFi protokolü olmak için Fireblocks ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Aave yaptığı basın açıklamasında, düzenleyici uyumlu DeFi’nin kripto para alanına trilyonlarca dolar değerinde geleneksel yatırım sermayesi getirebileceğini belirtti.

tezos e spor takimi team vitality ile ortakligini duyurdu

Tezos, Team Vitality’ye Sponsor Oldu

Kripto ve spor sektörü uzun zamandır birbirleri ile en çok paslaşan iki alan olarak kaşımıza çıkıyor. Son olarak Fransız Counter Strike Global Offensive takımı Team Vitality, Tezos Blockchain ağını sponsor olarak arkasına aldı.

Tezos, bu ortaklık ise Team Vitality‘nin oyuncularının formalarında sponsorluk logoları şeklinde marka görünürlüğünü sağlayarak müşteri kitlesini artırmayı hedefliyor.

samsung cardano destekli platform ile ortak oldu

Samsung ve Veritree Ortaklığı

Yeni nesil teknolojilere yaptığı devasa yatırımlar ile tanınan Samsung, Blockchain alanında da kendisinden söz ettirmek istiyor. Şirketin ABD kolu Samsung Electronics America, resmi sitesi üzerinden yeni bir ortaklığı duyurdu.

Şirket sağlıklı bir iklim ve gezegen için harekete geçmek için Cardano destekli Veritree ile ortak oldu.

ferrari velas network ile ortakligini duyurdu

Ferrari ve Velas Network Ortaklığı

İsviçre merkezli dijital ürün ve hizmet şirketi Velas Network AG, lüks spor otomobili şirketi Ferrari ile ortak oldu. Blockchain ve NFT sektöründe de küresel bir oyuncu olan Velas Ferrarin’in yazılım hizmetlerinin performansı, yeniliği ve teknolojik liderliği için hizmet verecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala