bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

BTS Ajansı Hybe ve Upbit’ten NFT’ler için Ortak Girişim

bts ajansi hybe upbit ile nftler icin ortak girisim kuracak 2

K-pop grubu BTS’nin ajansı Hybe ve kripto varlık alım satım platformu Upbit‘in operatörü Dunamu, yapılan bir açıklamaya göre NFT‘ler üzerinde çalışmak için bir ortak girişim kurma konusunda anlaştı.

Yapılan duyuruya göre, iki şirket sermaye artırımı yoluyla hisse alışverişinde bulunacak. Hybe, Dunamu’da 423 milyon dolar değerinde yüzde 2,5 hisseye sahip olurken; Dunamu, müzik ajansının yüzde 5.6 hissesini temsil eden yeni çıkarılan Hybe hissesini satın alacak.

Hybe ile Upbit Ortaklığı ile K-pop Yıldızlarının NFT Kartları Oluşturacak

Hybe, popüler kripto para borsası Upbit’i işleten Güney Kore’nin en büyük kripto para operatörü Dunamu’ya yaptığı yatırım ile NFT ticaretine katılan en büyük markalardan biri olacak. Özellikle; müzik, fotoğraf ve dijital sanat, popüler olarak ticareti yapılan NFT türleri arasında.

bts ajansi hybe upbit ile nftler icin ortak girisim kuracak

İki firmanın başkanının yaptığı açıklamada bu ortak girişimin, K-pop yıldızlarıyla ilgili NFT fotoğraf kartları oluşturacağını ve bunların sonunda Hybe’nin Weverse uygulamasında işlem göreceğini söyledi. Belirtmek gerekirse; Weverse, sanatçılar ve hayranlar arasındaki içerik ve iletişim için bir uygulama.

Hybe ayrıca, Weverse’i Naver’ın canlı yayın yapan V Live uygulaması ve şu anda üzerinde çalışmakta olan yeni bir BTS oyunu ile entegre etme planlarının da duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala