bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

BtcTurk Adreslerine Yapılan Kripto Yardımları Artıyor

btcturk

Ülkemizde yaşanan deprem faciası sonrasında bir yandan bölgede yaşanan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ederken, bir diğer yandan bölgeye yardımlar da iletilmeye devam ediyor. BtcTurk cephesinden depremden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için bir bağış toplandığı belirtildi.

BtcTurk, 6 Milyon TL Yardımda Bulundu

Kripto para borsası BtcTurk, resmi bir açıklamada bulunmadan destek bölümü konuya dair yanıt verdi. Depremzedelere ve deprem bölgesine borsanın 6 milyon TL’lik yardımda bulunduğu yazıldı. Konu hakkında BtcTurk tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

btcturk

BtcTurk’ün yanı sıra pek çok kripto şirketi Türkiye’ye yardımda bulundu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yardım fonu başlatırken, yerli kripto para Paribu ise deprem bölgesi için kripto para cüzdanları oluşturdu. Tron’un kurucu ortağı Justin Sun ise ülkemize yardım adına ilk günden bu yana desteğini sürdürüyor. Ek olarak AVAX kurucusu Emin Gün Sirer de depremden etkilenen vatandaşlar için yardım fonu paylaşımında bulundu.

Çıkan yeni bir habere göre; BtcTurk, platformdan Türk Lirası ile deprem bölgesine yapılan bağış tutarı 100 milyon liraya ulaşana kadar, bağışın büyüklüğüne bakılmaksızın bağış tutarı kadar ek katkı sağlayacak.

BtcTurk tarafından yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

Şimdiye kadar, deprem bölgelerinde çalışan yardım kuruluşlarına BtcTurk kripto cüzdan adresleri aracılığıyla 16 milyon Türk lirasının üzerinde bağış yapıldı.

BtcTurk tarafından yapılan yeni açıklamaya göre deprem bölgesine yardım için çalışan yardım kuruluşlarına BtcTurk cüzdan adreslerinden yaklaşık 17 milyon TL bağışta bulunuldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala