bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

BTCHaber ile Salı Buluşmaları Devam Ediyor

btchaber ile sali bulusmalari devam ediyor

Blokzincir ve kripto para dünyasının öncü isimlerini Paribu sponsorluğunda her hafta salı günü YouTube üzerinden canlı olarak izleyicilerle buluşturan “BTCHaber ile Salı Buluşmaları” devam ediyor.

Blokzinciri ve kripto para dünyasının lider yayını BTCHaber, yine bir yeniliğe imza atarak Türkiye’nin en büyük blokzinciri firmalarından Paribu’nun sponsorluğunda salı günleri her biri kendi alanında öncü isimleri okuyucularıyla buluşturduğu BTCHaber ile Salı Buluşmaları programının ikincisi 05 Mayıs Salı günü saat 22.00’de yeni konuklarıyla gerçekleştirilecek.

Sektörün önde gelen isimlerinden Devrim Danyal’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan online yayının bu haftaki konukları sektörün iki tecrübeli ismi Bora Erdamar ve Turan Sert olacak. Etkinlikte Blockchain alanındaki yeniliklerin yanı sıra yaklaşmakta olan halving konusuna da değinilecek.

Yayını 5 Mayıs Salı günü saat 22.00’de YouTube’dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Yayını izlemek için: https://youtu.be/ZYt_9Zp6YaU

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala