bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

BTCafe’nin üçüncü bölümünde oyuncu İbrahim Kendirci ile kripto paraların geleceği, dijital gelişmeler ve projeleri hakkında konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla bu hafta gerçekleştirilen BTCafe’nin, üçüncü bölüm konuğu oyuncu İbrahim Kendirci oldu. İbrahim Kendirci ile kripto paraların geleceğini, dijital gelişmeler ve projeleri hakkında konuşuldu. Konuşmaların birçoğu eğlence amaçlı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Konu Başlıkları ise şu şekilde;

  • Kripto paraların geleceğini
  • Yatırım ve Tasarruf
  • Dijital gelişmeler ve projeleri

Neler Konuşuldu?

– Melis Hazal Karagöz İbrahim Kendirci’ye “Yatırım yapıyor musun? Kripto paralar ile aran nasıl? Tasarruflu biri misin?” Sorularını yöneltti:

İbrahim Kendirci “Ben inancım gereği iktisatlı bir adamım. İktisatlı olmak gerektiğine inanırım. Ne cimri ne savurganımdır. Tam olarak bunun ortasındayımdır. Kendi ekonomimi her zaman böyle sağlamaya çalışırım. Yatırıma gelecek olursak eğer birkaç alanda yatırımım var. Özellikle kripto para yatırımı konusunda bir arkadaşım bana “Elimde çok büyük tüyo var, şu 4 coine parayı bas” dedi. Tabii ki bunlar kesinlikle bir yatırım tavsiye değildir bu dediklerim” dedi.

İbrahim Kendirci, kripto paralar ve coinlerin değişen dünyamızdaki yerleri ile ilgili “Coinler geleceğin en büyük habercileri ve bakıldığı zaman her şey değişiyor, alışveriş anlayışı, para… Her şey değişti. Bankamatikten para çekerken bile QR Kod okutuyorsun bunlar çok farklı durumlar” diye ekledi.

Melis Hazal Karagöz, İbrahim Kendircinin sosyal medya ile arasının nasıl olduğunu sordu:

İbrahim Kendirci “Fotoğraf çekme refleksimin olmadığını düşünüyorum ve o anı yaşıyorum. Aklıma gelmiyor. Son zamanlarda haftada 2 veya 3 story ile çağa ayak uydurmaya çalışıyorum. Zaman beni elemesin diye uğraşıyorum” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala