bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

BTCafe’nin Konuğu Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat Oldu

BTCafe’nin bu haftaki konuğu oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Zeynep Tuğçe Bayat ile oyunculuk kariyerinden ve kripto varlıklar hakkında konuşuldu.

BTCafe’de Nelerden Bahsedildi?

Melis Hazal Karagöz, Zeynep Tuğçe BayataMaddi olarak çok zor durumda kaldığın bir dönem oldu mu?” şeklinde bir soru yöneltti.

Zeynep Tuğçe Bayat şu şekilde yanıt verdi:

Evet oldu. Bir sene İspanya’da yaşadım öğrenciyken Exchange ile gitmiştim. Ufak bir bursum vardı tabi bu burs Euro bazındaydı. Ama tabi yine de bir kur farkı da var. İspanya bir öğrenci ve turist yeri olduğunu için biraz sıkıntı çekmiştim. O dönemde İspanyol arkadaşlarımda da böyle bir problem vardı yani genel olarak tiyatro okuduğum zaman böyle bir şey başınıza geliyor. Orada bulunduğum zamanda benim için kur farkı da çok önem arz ediyordu.

Zeynep Tuğçe Bayat açıklamalarına şunları da ekledi:

Şunu da belirtmek gerekirse o dönemde çalıştım çalıştığım yer ise bir dönerciydi orada çalışmak çok hoşuma gidiyordu. açıkçası Yani kısacası böyle bir dönemim oldu ekonomik sıkıntı çektiğim bir dönem oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala