bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

BTCafe’nin İkinci Bölümde Aret Vartanyan ile Kripto Para Yatırımı, Kripto Para Sepeti ve NFT’lerin Geleceği Hakkında Konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla ikincisi gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu Yazar Aret Vartanyan oldu. Aret Vartanyan ile yeni projelerden, kripto para yatırımından ve NFT’lerin geleceği hakkında birçok farklı konu konuşuldu.

Konu Başlıkları ise şu şekilde;

  • Kripto para yatırımcısı olmak
  • Kripto para sepeti
  • NFT’lerin geleceği

Neler Konuşuldu?

– Melis Hazal Karagöz, Aret Vartanyan’a Türkiye’de Blockchain bile daha yeni bilinmeye başlamasına rağmen, 5 yıl önceden nasıl NFT’ye yatırım yaptığını sordu:

Aret Vartanyan “Dünya aslında bütün sinyalleri size çok şeffaf bir şekilde verir. Sağlıkta böyledir vücudunuz size bütün sinyalleri verir fakat siz duymazsınız, görmezden gelirsiniz ve hasta olduktan sonra doktora gidersiniz ama artık çok geçtir çünkü artık hasta olmuşsundur. Teknoloji geldiğimiz zaman, ben kripto paraları konuştuğumda “O ne?” Diyenler ve dalga geçenler olmuştu. Tabiki dünyamıza bir anda almak zor olacak. Kripto paralar ve blockchain biz mesela ülke olarak baktığımızda NFT’de şu anda bütün dünyada tabanını arıyor. Ben artık gelecekte edilgen olmak istemiyorum, ettirgen olmak istiyorum” dedi.

Melis Hazal Karagöz, nasıl bir yatırımcı olduğunu ve kripto sepeti ile ilgili merak ettiği soruları yönelterek, sözü Aret Vartanyan’a bıraktı:

Aret VartanyanKripto sepeti benim hayatımın sepeti. Yazarlık, kurumsal eğitimler ve dijital projeler. Para için kendimden vazgeçmem lazım. Sepetin desteği budur. Kendi yatırımlarıma baktığım zaman bende tek bir sepete girmiyorum. Ağırlık verdiğim kripto dünyasıdır. Burada en önemlisi güven ama bilgi daha önemli” dedi.

“NFT bana göre gerçekten üreten insan için korkunç bir fırsat fakat daha tamamen oturmuş değil. Önemli olan şey ise yeni dünyayı anlayarak üretimlerinizi buna entegre edebilmek” diye ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala