bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,508.48 3.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.77 2.38%
bnb
BNB (BNB) $ 536.90 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 132.88 2.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495002 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447013 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147508 4.78%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Sarp Can Köroğlu Oldu

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün konuğu oyuncu Sarp Can Köroğlu oldu. Sarp Can Köroğlu ile oyunculuk kariyerinden ve kripto varlıklarla ilgili düşüncelerinden bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Sarp Can Köroğlu’na “Kripto paralar ile aran nasıl?” diye sordu:

Sarp Can Köroğlu “Aslında iyi bir kripto oyuncusu değilim ama iyi bir izleyeceğim. Herhalde doğru zamanı bekliyorum. Yaklaşık 2 senedir girip kurcalamaya çalışıyorum. Mesela Elon Musk, tweet atmaya başladıktan sonra bu adam ne diyor diye bakmaya başladım. Manipüle edilen olaylar her zaman ilgimi çemiştir. Yani o tweetlerden sonra ben de biraz daha ilgi başladı. Özellikle bir şey manipüle ediliyorsa benim çok dikkatimi çekiyor. Bakıldığı zaman aslında hikaye böyle başladı diyebiliriz. Ama hiç oynamadım açıkçası sadece ilgi duyuyorum. Ayrıca Aralık ayının ikinci haftası grafik okuma kursuna başlıyorum” dedi.

Sarp Can Köroğlu açıklamasına kripto yatırımlarında bilinçli olmak gerektiğini vurguladı:

Sarp Can Köroğlu “Ayrıca kaybedeceğini üzülmeyeceğim bir para koyman gerekiyor buraya. Yani arkadaş çevremde var böyle insanlar maddi durumları iyi olmasına rağmen yatırım yaptıklarını söylediklerinde kızıyorum. Yani bilinçsiz davranmamak lazım o grafikleri takip ettikten sonra oynamalısın. Eğer bir gün Kripto oynayacaksam bu grafikleri öğrendikten sonra olur” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala