bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Cem Gelinoğlu Oldu

Melis Hazal Karagöz ile BTCafe’de, Cem Gelinoğlu’na eski vine’larını, 3 Aralık’ta vizyona girecek olan Aykut Enişte 2 filminde neler olduğunu, dijital platformlarda yeni projelerinden bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Cem Gelinoğlu’na “Vine olmasaydı şu anda ne yapıyor olurdun?” şeklinde bir soru yöneltti:

Cem Gelinoğlu “Çok hayallerim vardı. Bu onlardan biriydi. Yani tek yetenekli olduğum alan insanları güldürmek olduğu için ben de bunlardan biriydi. Vine olmasaydı, bunlar olur muydu bilmiyorum. Günün sonunda herkesin kendini göstermek için bir platforma ihtiyacı var diye düşünüyorum. Aslında bu durum bize hoş geliyor. Genellikle bu; biz bu adamı neden dinleyelim gibi geri dönüşlerle karşılaşıyoruz. Bu fiyatlar benim için Vine oldu. Açıkçası ben kovalamayı bırakmıştım. Kovalamaktan kavramını özellikle kullanıyorum çünkü hepimiz arzu ettiğiniz şeye ulaşmak için bir şekilde bunun için mücadele veriyoruz istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Melis Hazal Karagöz, Cem Gelinoğlu’na “Kripto paralar ile aran nasıl?” diye sordu:

Cem Gelinoğlu “Açıkçası arkadaşlarla konuştuktan sonra küçük küçük kripto para almaya başladım. Bildiğim kripto paralar arasında; XRP, BTC, ETH, AVAX ve COCOS benim kendi portföyümde neler vardır diye düşüyorum. BNb var, ama tabi bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala