bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,685.94 2.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.41 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 582.63 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 185.31 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630846 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652527 2.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219385 18.08%

BSN, NFT’leri Desteklemek İçin Kendi Altyapısını Sunuyor

bsn nftleri desteklemek icin kendi altyapisini sunuyor

Bilindiği üzere Çin, kripto sektörüne karşı uzun süredir cephe almış durumda. Kripto para yasakları ile gündeme gelen Çin’de NFT‘ler hakkında ise adımlar atılmaya devam ediyor. Çin’in devlet destekli Blockchain Hizmetleri Ağı (BSN), kripto para birimleriyle bağlantılı olmayan, NFT endüstrisini destekleyen bir altyapıyı bu ayın sonunda kullanıma sunmayı planlıyor.

BSN’den NFT’leri Destekleyen Altyapı Çalışması

Kripto varlıklar konusunda baskılayıcı bir politika izleyen Çin’de NFT ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Her ne kadar Pekin’de kripto para birimlerini yasaklamış olsa da, BSN’ye teknik destek sağlayan Red Date Technology’nin CEO’su He Yifan ögre; NFT‘lerin kendilerini kripto para birimlerinden uzaklaştırdıkları sürece “Çin’de yasal bir sorunu olmadığını” söylüyor.

bsn nftleri desteklemek icin kendi altyapisini sunuyor 2

BSN-Dağıtılmış Dijital Sertifika (BSN-DDC) olarak adlandırılan altyapı, NFT‘leri yönetmek ve kendi kullanıcı uygulamalarını oluşturabilmeleri için programlama ara yüzleri sunacak. 

Blockchain Services Network’ün arkasındaki firma Red Date Technology, NFT‘lerin önümüzdeki beş yıl içinde Çin’de yaygın olarak kullanılacağını, ancak hükümetin, bu teknolojiyi kripto ile ilişkilendirilmesini istemediğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala