bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Brian Laverdure: FTX Sonrası Bankaların Kriptoya Bakışı Değişmedi

brian laverdure ftx sonrasi bankalarin kriptoya bakisi degismediefed

Kısa süre önce iflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX birçok şirketi olumsuz etkiledi. Söz konusu bu krizden sonra birçok borsa çalışanlarını işten çıkarmaya ve iflas başvurularında bulunmaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Amerika Bağımsız Topluluk Bankacıları’nın (ICBA) başkan yardımcısı Brian Laverdure, Word on the Block röportajında ​​Forkast’a bankaların stablecoin’leri nasıl keşfettiklerini, kripto varlıkları nasıl incelediklerini ve sonrasında nelerin değiştiğini söyledi.

Brian Laverdure, FTX’ten Sonra Bankalarının Kriptoya Bakışının Değişmedini Söyledi

ICBA başkan yardımcısı Brian Laverdure, topluluk bankalarının FTX’in çöküşünden etkilenmediğine, ancak kripto para birimleri konusunda bölünmüş durumda olduklarına inanıyor.

brian laverdure ftx sonrasi bankalarin kriptoya bakisi degismedirr

Brian Laverdure konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İlk tepki, bunun kripto piyasalarındaki oynaklığı ve temel eksiklikleri vurgulayan uzun bir dizi olayın en sonuncusu olmasıydı. Bir tüketicinin topluluk bankacılığı sistemiyle bulabileceği güvenlik ve güvenlikle karşılaştırıldığında, sorunları yalnızca vurgular. Bankalarına başka yollarla sağlayamayacakları ne sağladığına dair temel soruyla başlamalısınız. Sıklıkla daha hızlı bir ödeme mekanizması sağlayan kripto hakkında bir şeyler duyarsınız, ancak bunlar düzenlenmiş bankacılık sisteminde zaten mevcuttur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala