bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,476.47 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,998.44 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 543.98 0.65%
solana
Solana (SOL) $ 130.18 6.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48898 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442919 3.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144158 8.82%

Brezilyalılar Artık Bitcoin ile Daire Satın Alabilecek

brezilyalilar artik bitcoin ile daire satin alabilecekgd

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda adından söz ettirmeye başladı. Özellikle lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) kullanım alanı hızla artıyor. Bu kez Brezilya’nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Gafisa’dan bir hamle geldi. Gafisa aldığı yeni bir karar ile artık daire alımları için ödeme olarak Bitcoin’i (BTC) kabul edeceğini duyurdu.

Brezilya Merkezli Gayrimenkul Şirketi Gafisa’dan Bitcoin Hamlesi

Kripto para birimlerinin özellikle kullanım alanları arasında ödeme seçenekleri geniş yer kaplıyor diyebiliriz. Brezilya’nın önde gelen gayrimenkul şirketi Gafisa, artık daire alımları için ödeme olarak Bitcoin’i kabul edeceğini ve dijital varlığı benimsemek için halka açık başka bir şirket haline geleceğini açıkladı.

brezilyalilar artik bitcoin ile daire satin alabilecekfa

Aslında Brezilya Merkez Bankası, kripto para birimlerini bir ödeme şekli olarak tanımamasına rağmen, ülkede kripto para birimlerine olan ilgi büyük.

Finbold‘un haberine göre; Gafisa, müşterilerinin Bitcoin kullanarak bir daire için ödeme yapmadan önce bir form doldurmalarını istiyor. Bu işlemin hemen ardından şirket, formun derinlemesine bir analizini yapıyor. Gafisa’nın CEO’su Guilherme Augusto Soares Benevides konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kriptoyu bir ödeme şekli olarak kabul etmeden iş yapmanın bir yolu yok. Çünkü alıcının ödeme yapmayı seçebileceği başka bir yolu temsil etmenin yanı sıra Müşteri Deneyimine odaklanın para biriminin kullanımı tüketicilerimiz için en iyisini teşvik ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala