bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

Brevan Howard, Dijital Varlık Bölümü Başlatacağını Duyurdu

brevan howard kripto varliklara yatirim yapacak

İngiltere merkezli hedge fonu olan Brevan Howard, kripto varlıklara yatırım yapmaya başlayacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından firma ayrıca, özel ve girişim yatırımlarına liderlik etmesi için de BH Digital adlı yeni bir dijital varlık bölümü başlatacağını açıkladı.

Brevan Howard Müşterileri için Fayda Sağlayacak

Şirket, kripto piyasasındaki hedeflerini en kısa sürede gerçekleştirebilmek için CMT Digital’in CEO’su ve kurucu ortağı Colleen Sullivan’ı kadrosuna dahil etti. Kadroya dahil olan sektörün tanınan ismi Sullivan, yeni dijital varlık bölümü olan BH Digital’de yatırım stratejisine liderlik yapacak.

Brevan CEO’su Aron Landy konu ile ilgili yaptığı açıklamada durumu şöyle değerlendirdi:

“Sullivan’ın kripto varlık yatırımları yapma konusundaki başarısı, şirket müşterileri için fayda sağlayacak. Kurduğumuz ekip ve birim ile firmamızın kripto sektöründe ulaşmak istediği hedefleri yakalayacağından şüphem yoktur”

brevan howard kripto varliklara yatirim yapacak 2

Şirket, Daha Önce Açıklamıştı

İngiltere merkezli hedge fonu; Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç dijital varlığa 84 milyon dolar yatırım yaparak Bandwagon’a katıldığını açıklamıştı. Toplam yatırım, şirketin genel sermayesinin yaklaşık yüzde1,5’ini temsil ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala