bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,984.34 3.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,964.12 3.67%
bnb
BNB (BNB) $ 542.06 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 128.60 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48854 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436576 4.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141744 8.49%

Brave Yerel Cüzdanına 6 DApp’i Ekledi

brave yerel cuzdanina 6 dappi ekledi

Blockchain yenilikleri pek çok şirket tarafından benimsenmeye devam ediyor. İnternetin bir sonraki yenilemesi olan web3 internet tarayıcıları tarafından da yakından takip ediliyor. Web3 ve Blockchain destekli internet tarayıcısı Brave, yerel cüzdanı olan Brave Wallet’a 6 DApp’i ekledi.

Brave Wallet 6 DApp’e Destek Veriyor

Web3 destekli internet tarayıcısı Brave’in yerel kripto cüzdanı artık ApeSwap, Arken, Bogged, DODO, Open Ocean ve Skiff entegrasyonunu desteklemeye başladı. 60 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına sahip olan internet tarayıcısı, Blockchain yeniliklerini tarayıcıya entegre etmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce web3 entegrasyonu için yeni özellikler eklemişti. Diğer internet tarayıcılarından farklı olarak Brave internet tarayıcısı gizlilik ve güvenlik korumalarını, Web3 merkezli olmayan uygulamalara (DApp’ler) doğrudan bağlanmak için yeni bir kolaylık sunuyor.

brave yerel cuzdanina 6 dappi ekledi 2

Yeni güncelleme ile birlikte Brave Waller kullanıcılarının cüzdanları aktif hale getirildiğinde, Brave tarayıcısı web3 DApp’lerini otomatik olarak algılıyor. Bununla birlikte, Brave Wallet’ı henüz keşfetmemiş olan ya da cüzdanları hala kilitli durumda olan Brave’de internet gezinen kullanıcılar Brave Wallet’ın DApp kullanıcıları arasında bir seçenek olarak eklenmesini sağlıyor. Son olarak Brave Wallet’ı pilot programa ilk entegre eden DApp’ler, şu anda çok zincirli Brave Wallet tarafından desteklenen ağlar arasında DeFi’den Web3 yardımcı programlarına kadar uzanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala