bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Brave, NFT-Gated Video Aramaları Duyurdu

brave nft gated video aramalari duyurdu

Son dönemde Web3 alanına büyük şirketlerinin de girmesiyle birlikte, Web3 alanındaki çalışmalar da artıyor. Bu noktada Web3 internet tarayıcılarından birisi olan Brave, yeni özelliğini duyurdu.

Brave, Web3 Tarayıcısını Güçlendiriyor

Brave internet tarayıcısının sunduğu hizmetlerden birisi olan Brave Talk’un video hizmetine yönelik yeni aracı, ana bilgisayarların aramalara erişimi yönetmek için NFT’leri ve POAPS’leri kullanmasına olanak tanıyor.

brave nft gated video aramalari duyurdu 2

Web3 ile bütünleşmiş tarayıcılarından birisi olan Brave, kullanıcı deneyimine token-gated video aramaları ekleyerek NFT’leri benimsiyor. Hali hazırda Brave’in kullanıcılarına sunduğu Brave Talk video hizmetine eklenen bu yeni araç, ana bilgisayarların aramalara erişimi yönetmek için NFT’leri ve POAPS’leri kullanmasına olanak tanıyor. Brave’e göre, bu özellik NFT projeleri tarafından diğer sahiplerle sohbet etmek için kullanılabilir.

Gerçekleşen aramalar, herhangi bir Web3 cüzdanı olan herhangi bir arayıcıda premium aboneliği olan tüm Brave Talk kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Brave’in sunmuş olduğu bu özellik, şimdilik yalnızca Ethereum tabanlı NFT’lerle uyumlu. Konu hakkında Brave tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Gelecekte, ana bilgisayarlar belirli token bakiyelerine veya bir tokenin önceki sahipliğine göre erişim izni verebilir veya katılımcılara kripto gönderebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala