bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Brad Garlinghouse, Kripto Düzenlenmesi Hakkında Konuştu

brad garlinghouse kriptonun duzenlenmesi hakkinda konustudfdvfds

Kısa süre önce iflas eden kripto para borsası FTX’ten sonra birçok önemli isim kripto para birimlerinin düzenlenmesinin önemi dikkat çekmeye başladı. Son olarak bu isimlerden biri de Ripple CEO’su Brad Garlinghouse oldu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, düzenleyicilerin “korkunç davranışları” caydırması gerektiğine inanıyor.

Brad Garlinghouse, Kripto Düzenlenmesinin Önemine Dikkat Çekti

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kripto düzenlemesi söz konusu olduğunda Crypto Council CEO’su Sheila Warren ile anlaştığını söyledi. Bunun yanında Warren, paylaşımında, düzenleyicilerin FTX kripto para borsasının çöküşünün ardından “korkunç davranışları” caydırmak için çalışmaları gerektiğini söyledi. 

brad garlinghouse kriptonun duzenlenmesi hakkinda konustudff

Düzenleyicilerin, bir yandan dolandırıcılara hesap verebilirlik sağlarken, diğer yandan bu tür sahtekarlıkları en baştan zorlaştırması gerektiğini de ekliyor.

Garlinghouse, FTX borsasının bir dolandırıcılık planı olarak çalıştığını öne sürdü. Kripto endüstrisinin hala gelişme aşamasında olduğuna inanıyor, bu yüzden dolandırıcıları cezbetmeye devam ediyor. Ripple yöneticisi kriptonun olgunlaşmasını bekliyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın hayal gördüğünü ve günlerinin geriye kalanını hapishanede geçirmesi gerektiğini söyledi.



Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala