bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Brad Garlinghouse, Binance’ten XRP İşlemleri İçin Belge Talebinde Bulundu

brad btch

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse’u temsil eden avukatlar, SEC ile karşı karşıya geldikleri dava için yeni bir keşif hareketinde bulunacaklar.

Garlinghouse, Binance’in Cayman Adaları merkezli bir yan kuruluşu olan Binance Holdings Limited’den kanıt elde etmek için çalışmalara başladı.

Garlinghouse, dünyanın en büyük kripto para borsasının, XRP işlemleri ile ilgili benzersiz belgelere sahip olduğunu düşünüyor.

Ripple CEO’sunun avuktatları, SEC’in değiştirilen şikyatinde, yerel teklifleri iddia etmediği konusunda ısrar ediyor. Bu nedenle, konuyla ilgili ek kanıtların elde edilmesi önem arz ediyor.

Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen ve CEO’su Brad Garlinghouse, iFinex, Bithumb ve Bitstamp da dahil olmak üzere 14 kripto para borsasına belge alabilmek için Haziran ayında dava açtı.  Sulh Hakimi Sarah Netburn, talebe yeşil ışık yaktı.

Garlinghouse’un avukatları, SEC’in son önergeye itiraz etmediğini ifade ediyor.

Yargıç Netburn, Mayıs ayında SEC’in Ripple‘ın denizaşırı ortaklarından ve kripto borsalarından belge almak için yabancı meslektaşlarına talep göndermeye devam edebileceğine karar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala