bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,561.83 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.38 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 605.51 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 154.93 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542182 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 3.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159558 0.77%

Borsaların Teklifleri Artıyor: PrimeXBT de Katıldı

borsalarin teklifleri artiyor primexbt de katildi

Kripto para borsalarının sayısı her geçen gün artıyor. Kullanıcıların kripto para birimlerine olan ilgisiyle birlikte, borsalar da sundukları avantajlarla daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor. Bu avantajların başında sunulan ortaklık programları var. PrimeXBT affiliate programı da onlardan biri.

Ortaklık programı genellikle şu sistem ile ilerliyor:

Bir kullanıcı, başka bir kullanıcının da borsaya üye olmasını noktasında referans oluyor. Bu referans sonucunda bazı faydalar elde ediyor.

PrimeXBT’nin ortaklık programı kapsamında da durum benzer. Buradaki en önemli nokta, kullanıcılara sunulan faydalar. Borsalar, sundukları faydalarla birbirinden ayrışmak için adeta yarışıyor.

PrimeXBT Affiliate Programı Neler Sunuyor?

Borsanın sunduğu programda dikkat çeken noktaların başında, kullanıcıların yüzde 70’e varan kâr payları alması dikkat çekiyor. Bu da müşteri başına aslında 1.200 dolara varan bir ödeme demek. Öte yandan, programa katılan her kullanıcı için de kişiye özel promosyon teklifi sunuluyor.

PrimeXBT, affiliate programı kapsamında her potansiyel müşteri için ödeme yaptığını söylüyor. Kullanıcılar istatistiklere canlı olarak erişebiliyor. Ayrıca yapılacak ödemelerin de haftalık olduğu belirtiliyor.

PrimeXBT referral programı kapsamında referanslara özel teklifler sunulduğunu söyleyelim. Bu kapsamda ücretsiz finanse edilen hesaplar, komisyon indirimleri ve hoş geldin bonusları da var.

Ortaklık programı kapsamında, ortaklara esnek koşullar sunuluyor. Bu da her kullanıcı ve onun hedef kitlesi için farklı teklifler olduğu anlamına geliyor. Peki kimler bunlar?

Affiliate marketing uzmanları,

Blogger’lar / Influencer’lar,

Aktif bir topluluğa sahip trader’lar,

Eğitim merkezleri.

PrimeXBT affiliate programı ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala