bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,515.82 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.78 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 615.74 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 158.70 2.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545223 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497853 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163212 3.41%

Bored Apes Yaratıcısı Yuga Labs, Yeni Projesini Tanıttı

Bored Apes Yaraticisi Yuga Labs

Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, resmi Twitter hesabı üzerinden Otherside adlı yeni bir proje için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragmanın Otherside’ın ne olduğunu açıkça belirtmiyor.

Ancak Otherside’ın “kültür, oyun ve ticaret” üzerine odaklanacağını şiddetle tavsiye ediyor. Ayrıca belirtmek gerekirse ApeCoin’in bu haftaki duyuruları ve bu fragman ile beraber söz konusu projenin ApeCoin kullanımını içereceğini gösteriyor. Daha önce bildirildiği gibi, Yuga Labs’in farklı popüler NFT türleri ile uyumlu oyun merkezli bir sanal dünya üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Fragman şu şekilde:

Yuga Labs Yeni Projesinde ApeCoin’in Kullanılması Bekleniyor

Son zamanların en dikkat çeken NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ın geliştiricisi Yuga Labs, Otherside adlı yeni bir proje için bir fragman yayınladı. Fragman, Otherside’ın ne olduğunu netleştirmiyor, ancak ApeCoin’in kullanılması bekleniyor. Yuga Labs, farklı popüler NFT türleri ile uyumlu oyun merkezli bir sanal dünya geliştiriyor.

Ayrıca Fragmanda Mutant Apes, CryptoPunks ve Meebits gibi NFT koleksiyonlarından örnekler yer alıyor. Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz hafta Yuga Labs; CryptoPunks ve Meebits NFT koleksiyonlarını satın aldığını duyurmuştu.

Ayrıca ApeCoin (APE) Nedir? Nasıl Alınır? haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala