bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Bored Ape NFT’lerinin Yaratıcısı Yuga Labs’a 450 Milyon Dolar Yatırım

Bored Ape NFTlerinin Yaraticisi Yuga Labsa 450 Milyon Dolar Yatirim

Son günlerde çıkarttığı ApeCoin ile sık sık gündeme gelen Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, bu sefer de aldığı devasa yatırımla gündeme geldi. Şirket, 450 milyon dolar yatırım alarak değerini 4 milyar dolara çıkartmayı başardı.

Yatırım turun lideri, daha önceki raporlara göre bir Yuga Labs bağış toplama kampanyası yapan Andreessen Horowitz’di. Diğer katkıda bulunanlar arasında ise Animoca Brands, Coinbase ve MoonPay yer aldı.

Bored Ape NFT'lerinin Yaratıcısı Yuga Labs'a 450 Milyon Dolar Yatırım

Bored Ape Yaratıcısı Yuga Labs’a 450 Milyon Dolar Yatırım Yapıldı

NFT dünyasının en popüler NFT‘lerinden birkaçına imza atan Yuga Labs, halihazırda oldukça büyük yatırımcı kitlesine sahip. Öyle ki her NFT satışından komisyon alan şirketin her bir NFT’si yaklaşık 350 bin dolar seviyesinde. Hatırlarsanız Financial Times daha önce de Yuga Labs’ın milyarlarca dolarlık bir değerlemeyle fon topladığını bildirmişti. 

Kısa bir süre önce şirket ve daha geniş NFT ekosistemi, Otherside adlı oyun odaklı bir sanal dünyanın planından bahsetmişti. Ek olarak geçen hafta ise ApeCoin adlı bağımsız bir kripto para birimi piyasaya sürmüştü. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala