bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Bonk Inu’dan NFT Adımı: Magic Eden’da Üretecek

bonk inudan nft adimi magic edenda uretecek

Son günlerde piyasanın yeni fenomeni Bonk Inu’dan NFT hamlesi geldi. Solana tabanlı token Bonk Inu (BONK), NFT pazar yeri Magic Eden‘da 15.000 parçadan oluşan NFT koleksiyonu üretecek. NFT koleksiyonu Twitter gibi sosyal ağlarında kullanılması için ‘profil resmi’ olarak biçimlendirilecek ve herhangi bir sanat temeli olmayacak.

Dogecoin ve Shiba Inu gibi bir meme token olan Bonk Inu, 25 Aralık’ta piyasaya sürülmüştü. Kısa sürede yüzde 3000’i aşkın fiyatlanan BONK, zirveden yüzde 70 aşağı düşmüştü. NFT‘lerin Solana tabanlı BONK’un daha fazla kullanılmasına yardımcı olabileceği belirtiliyor.

bonk inudan nft adimi magic edenda uretecek2

Bonk Inu NFT’leri Hakkında Tüm Detaylar

Coindesk’te yer alan haberde, NFT’leri basmak için kullanılan tüm BONK’ların kalıcı olarak yakılacağı belirtildi. Koleksiyon ‘Fracture ve ‘Gods’ projelerinin arkasındaki John Le ve OMNI yaratıcısı stüdyosu dahil olmak üzere Solana topluluğu sanatçılarını bir araya getirecek.

BONK, arzının yüzde 50’sini Solana topluluğuna dağıtacağını duyurmuş ve günlük 10 milyon dolara kadar yükselen hacimlere ulaşmıştı.

Koleksiyonun bir kısmı projeyi ve stüdyoyu destekleyen Gods sahiplerine bırakılırken, 8.000’den fazlası BONK tutan cüzdanlar için üretilecek. Koleksiyon için mint ücreti ise 25 dolar değerinde BONK olarak belirlendi.

‘Gods’ NFT koleksiyonunun sahipleri, BONK koleksiyonlarını ilk basabilenler olacak. Satışlardan elde edilen telif ücretlerinin yarısı da sonsuza kadar BONK satın almak ve yakmak için kullanılacak. NFT sahiplerinin Bonk Inu geleceği için oy hakkı olmayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala