bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,923.39 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.18 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 568.57 1.59%
solana
Solana (SOL) $ 147.49 0.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522127 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.49289 4.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158525 3.63%

BoE Yetkilisi, Kripto Para Birimlerinin Düzenlenmesi Gerektiğini Vurguladı

boe yetkilisi kripto para birimlerinin duzenlenmesi gerektigini vurguladisdsdf

Kripto para birimlerinin hızlı bir şekilde benimsenmesi ile beraber bu alandaki düzenleme çalışmalarını da gündeme getiriyor. Son olarak çıkan haberlere göre; İngiltere Merkez Bankası başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe‘den kripto düzenlemesi hakkında bir açıklama geldi.

BoE Yetkilisinden Kripto Para Birimlerinin Düzenlenmesi Hakkında Açıklama

İngiltere Merkez Bankası başkan yardımcısı, kripto paranın geleneksel finansa entegre olduğunu ve perakende spekülatörlerini ve daha geniş finansal sistemi korumak için düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Sir Jon Cunliffe, merkez bankasının yatırımcıları korumak ve sistematik riski azaltmak için kripto kumarhanesini düzenleme adımlarını düşündüğünü söyledi.

boe yetkilisi kripto para birimlerinin duzenlenmesi gerektigini vurguladiass

Aynı zamanda Cunliffe, BoE’nin bireylerin geleneksel piyasalarda spekülasyon yaptıkları gibi kripto üzerinde de güvenli bir şekilde spekülasyon yapabilmeleri gerektiği yönündeki duruşunu paylaştı.

Son olarak belirtmek gerekirse İngiltere Merkez Bankası başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bence insanların çoğunluğu için, [kripto] konusunda spekülasyona dahil olmak istiyorlarsa tüketicinin korunması ve pazar bütünlüğü için, bunu yapacakları bir yerde alacakları korumayı alacakları bir yere sahip olmalılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala