bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

BNY Mellon, Kripto Para Şirketi Fireblocks’a Yatırım Yaptı

bny mellon kripto para sirketi fireblocksa yatirim yapti

ABD’nin en köklü bankalarından biri olan BNY Mellon, kripto para şirketi Fireblocks’a yatırım yaptı. Kripto para saklama hizmetleri sunan şirket, içinde BNY Mellon’un da bulunduğu bir yatırımcı grubundan 133 milyon dolar topladı. Bilindiği gibi BNY Mellon, geçtiğimiz haftalarda Bitcoin hizmetleri sunacağını açıklamasıyla kripto para topluluğunda dikkatleri üzerine çekmişti.

Piyasanın büyük bir parçası olduklarını vurgulayan Fireblocks CEO’su Michael Shaulov konu hakkında şunları söyledi:

“Piyasa altyapısının büyük bir parçası olduk. Şu anda tümü büyük kurumlar olan 230’dan fazla müşterimiz var ve onlara finansal istikrarımızı ve bağımsız kalacağımızı garanti etmeliyiz.”

Yatırımcı grubunda Coatue, Ribbit Capital ve Stripes gibi şirketler başı çekerken, eski yatırımcılardan Paradigm, Galaxy Digital, Swisscom Ventures, Tenaya Capital ve Cyberstarts Ventures da yer aldı.

Shaulov, ödeme devi PayPal’ın kripto para saklama şirketi Curv’ü satın alması hakkında da konuştu. Kripto para topluluğunda, fintech şirketleri tarafından satın alınan küçük kripto para şirketlerinin 2021 yılına damga vurabileceğine dair bir inanç bulunuyor. Shaulov, bağımsız bir aktör olarak Fireblocks’un çok daha değerli olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Birisi tarafından satın alınmış olsaydık, Fireblocks’ın değeri bağımsız bir oyuncu olan Fireblocks’tan önemli ölçüde daha düşük olacaktı.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala