bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

BNB Chain ve Google Cloud, Web3 İçin Ortaklık Kuruyor

bnb chain ve google cloud web3 icin ortaklik kuruyor

Web3 teknolojilerinin ve Blockchain dünyasının gelişmesi için büyük şirketler yeni anlaşmalar yapmaya başladı. Kripto borsası Huobinin, Blockchain geliştirmek için Busan Şehri ile anlaşma yapmasını aktarmıştık. Bu kez BNB Chain ve Google Cloud’dan Web3 ve Blockchain için iş birliği yaptı.

BNB Chain ve Google Cloud, Blockchain ve Web3 İçin Güçlerini Birleştiriyor

Kripto para borsası Binance tarafından oluşturulan bir Blockchain ağı olan BNB Chain, Google’ın bulut bilgi platformu Google Cloud ile güçlerini birleştiriyor. Anlaşmaya göre, BNB Chain ve Google Cloud, Blockchain ve Web3 teknolojisini geliştirmek için çalışacak.

bnb chain ve google cloud web3 icin ortaklik kuruyor

Konuya ilişkin yapılan basın açıklamasına göre, BNB Chain’e dayalı projeler, artık zincir üzerindeki verileri analiz etmeyi ve Google Cloud aracılığıyla bilgileri şifrelemeyi sağlayacak ve Google Cloud altyapısına erişebilecek. Kullanıcılar, BNB odaklı hızlandırıcı program kapsamındaki yaklaşık 150 proje de Google Cloud’un başlangıç ​​destek programına “hızlandırılmış erişim” elde edecek.

BNB Chain’in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Çok iyi bir Web2 oynatıcı olan Google Cloud, aynı zamanda çok sayıda Web3 işi yaptı. Bizim için sadece büyük vizyonları olan, aynı DNA’yı ve aynı vizyonları paylaşan büyük oyuncularla çalışmak önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala