bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,787.09 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.68 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 556.57 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.76 2.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521253 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47762 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.18%

BNB Chain, 10 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

bnb chain 10 milyon dolarlik fon baslattizdf

Son dönemde birçok proje çalışmalarını bir adım öteye taşımak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak BNB Chain‘de çalışmalarını daha hızlı ilerletmek ve desteklemek için bir hamle yaptı. BNB Chain‘in kullanıcı edinme ve büyüme projelerine yardımcı olmak için 10 milyon dolarlık bir fon oluşturduğunu açıkladı.

BNB Chain’den Blockchain Üzerindeki Proje Büyümesini Teşvik Etmek için Fon

Büyüme Teşvik Programı olarak bilinen program, ilk olarak dördüncü çeyrekte 10 projeyi destekleyecek ve ayda toplam 800 BNB token’ına kadar gas teşviki sağlayacak. Buna ek olarak, bireysel projeler, hizmetleri için Blockchain ağ doğrulayıcılarına ödenen işlem ücreti olan gas için harcanan ücretleri karşılamak için ayda 1 milyon dolar alabilir.

bnb chain 10 milyon dolarlik fon baslattias

BNB Chain yatırım direktörü Gwendolyn Regina, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Büyüme Teşvik Programı aracılığıyla BNB Chain, büyümenin çeşitli aşamalarındaki projeleri desteklemeyi ve kullanıcı edinimi için doğrudan destek sağlamayı hedefliyor.

Ayrıca program ile ilgili olarak detay vermek gerekirse programın yeterlilik kriterleri, projelerin, artan kullanıcı benimsemesinin kanıtı ile tutarlı olarak, her ay günlük aktif kullanıcı temel hedefine ulaşmasını gerektirir. Hali hazırda dağıtılan projeler uygundur, ancak tutarlı bir kullanıcı büyümesi gösterdikleri sürece yolculuklarının herhangi bir aşamasında olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala