bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Blossom Capital, Yeni Fonuyla Kripto Yatırımları Yapacak

blossom capital yeni fon ile kripto yatirimlari yapacak

Kripto para teknolojisinin gelişmesiyle birlikte artık birçok şirket yatırımlarını bu yöne çevirdi. Bu kez Londra merkezli risk sermayesi (VC) şirketi Blossom Capital, kripto dahil olmak üzere Avrupa’daki teknoloji girişimlerine yatırım yapmak için 432 milyon dolarlık yeni bir fon oluşturdu.

Blossom Capital, Kriptoya Yatırımları için Fonun Üçte Birini Ayırdı

2017 yılında kurulan risk sermaye şirketi Blossom Capital, yatırımlarını kripto para ve teknoloji sektörü üzerine yapmayı planlıyor. Şirket bu yatırımları gerçekleştirmek adına 432 milyon dolarlık yeni fon oluşturduğunu duyurdu. Blossom Capital, oluşturulan fonun üçte biri ile kripto şirketlerine yatırım yapmayı hedefliyor.

blossom capital yeni fon ile kripto yatirimlari yapacak 2

Blossom Capital’in yönetici ortağı Ophelia Brown konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şimdiye kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapacağız. Sadece kripto varlıklarına yatırım yapmak istemiyoruz, aynı zamanda kripto altyapısı geliştiren erken aşamadaki şirketlerde hisse senedi hisselerini de izliyoruz.

Blossom Capital‘in kripto para sektöründe çok fazla kayda değer bir yatırımı bulunmuyor. Hatırlatmak gerekirse Blossom Capital geçen yıl kasım ayında 3.4 milyar dolar değerlemeye sahip kripto ödeme şirketi MoonPay‘e yatırım yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala